[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WByX5WJpXeE[/youtube]
Judul: ASIH URANG
Vocal: NINING MEIDA
38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sf763BpNOHc[/youtube]
Judul: KALANGKANG
Vocal: NINING MEIDA
15
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GQmw4Fys7AA[/youtube]
Judul: Meni Geuleuh
Vocal: Doel Sumbang
28
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ufkd2m3XPj8[/youtube]
Judul: Rumasa
Vocal: Doel Sumbang
18
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wvnAxwUWLco[/youtube]
Judul: Nani
Vocal : Doel Sumbang
25
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fEsb_4qFWxw[/youtube]
Doel Sumbang - Awewe sapi daging
16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cvFxv0G6_kM[/youtube]
Karinding Atack - lapar ma!!
14
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6TBIEU1G15Q[/youtube]
Karinding Attack - Burial Buncelik
35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rKZGC2jhWIk[/youtube]
Vocal : Doel Sumbang
Pencipta : Doel Sumbang
40
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZjTdp53ScQE[/youtube]
Vocal : Doel Sumbang
Pencipta : Doel Sumbang

Lirik Lagu Doel Sumbang - Jol

Jol
anjeun datang deui
sanggeus sabaraha kali
ngahianat
nganyeyeri
torojol jol
anjeun datang deui

jol
anjeun datang deui
kuaneh naha kuring beut lengle
hararese
nutup hate
torojol jol jol
anjeun datang deui

kukuring ditutup ku anjeun dibuka
tutup buka rusak engselna
kukuring ditutup kuanjeun dibuka
tutup buka leungit koncina
kukuring ditutup kuanjen dibuka
tutup buka lesot tolakna
kukuring ditutup kuanjen dibuka
tungtung namah panto muka salina

jol
anjeun datang deui
kungsi ngahianat kungsi
kuring lengle eleh deui
daek deui popo poek kana kanyeri

Doel Sumbang - Jol.Mp3 Download ...
35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eh3UmgYUCH4[/youtube]
Vocal : Doel Sumbang
Pencipta : Doel Sumbang
Lirik Doel Sumbang - Pangandaran lirik
Harita basa usum halodo panjang
Calik paduduaan
Dina samak salambar
Hmmm.. saksina bulan anu sapotong
Hmmm.. saksina bentang anu baranang

Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Sisi laut Pangandaran?

Tina ati pada pada kedal jangji
Urang silih asuh silih asih silih jadi
Deg ngadegkeun arti asih saenyana
Deg ngadegkeun arti deudeuh saenyana
Ulah dugika rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Sisi laut Pangandaran?

Reup dicanggreud hate geus pageuh kabeungkeut
Sisi laut Pangandaran?
Reup dicangkrem beuki rapet beuki deudeuh
Sisi laut Pangandaran?..
18
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HiwlBV22YhU[/youtube]
Vocal : Darso
Pencipta : Darso

Darso - Dina amparan sajadah Lirik
Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Diri nu lamokot ku dosa
Nyanggakeun sadaya daya

Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Mundut panghampura
GustiYa Allah Robbul 'izzati

Taya deui
Panglumpatan
Taya deui
Pamuntangan
Mung Allah pangeran abdi
Pangeran anu sajati
8
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XDZIl7-zrEs[/youtube]
Mobil Butut
Vocal: Bungsu Bandung
Ciptaan: Abdul SYukur
40
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QMumS7VyR5U[/youtube]
Vocal : Doel Sumbang
Pencipta : Doel Sumbang
285